cursuri reiki terapie


Va rog sa intrati pe noul site: reiki-cursuri.ro

reiki
    • Acasa  • Despre Reiki  • Cursuri Reiki  • Sisteme Reiki  • Practica Reiki  • Despre mine  •  Contact  • Facebook  • Servicii
       Acasa> Despre mine  


 
 

terapie energetica

 

komyo reiki kayNume: Daniel Nicolae Zimbreanu

Data nasterii: 22.12.1971

De cand ma stiu am fost pasionat de tot ce este sau pare fantastic. Am cautat sa aflu si sa inteleg de ce lucrurile functioneaza asa si nu altfel. De copil m-am gandit ca viata trebuie sa fie ceva mai mult decat rutina zilnica pe care o vedeam la parinti. Nu mi-a placut sa fiu un “robot” si cred ca mi-a placut sa merg tot timpul contra curentului sa fac multe lucruri pe dos decat mi se spunea ca asa trebuie. Nu mi-a placut niciodata cuvantul trebuie. Mi-a placut sa experimentez, sa fac lucrurile altfel si de multe ori cand mama ma intreba: “unde ai mai vazut tu ca trebuie sa faci asa” imi placea sa ii raspund ca daca tot timpul am fi facut ce vedem la altii si acum am fi trait in pesteri.

Mi-a placut natura de mic iar de la 14 ani dupa dupa ce am fost prins ca imi mintisem parinti ca am fost in excursie la munte cu scoala iar eu haladuisem prin Bucegi doua zile cu doi prieteni de aceiasi varsta am primit acordul sa plec la munte de cate ori vreau cu conditia sa am bani si asa am facut. Vindeam 17 sticle si cu banii respectivi mergeam 2 zile la munte si astfel in timp s-a nascut o prietenie frumoasa intre mine si munte ajungand sa ma simt in Masivul Bucegi ca acasa.

Aventura mea pe taramul cunoasterii indrumat de un profesor a inceput in 2011 cand dintr-o intamplare stand in fata calculatorului mi-a venit in cap cuvantul Reiki. Nu stiam ce este dar imi suna japonez si ma gandeam ca e poate vreo arta martiala asa ca am cautat si am descoperit ca e un sistem filozofic dar si o terapie alternativa. Am luat atunci una din cele mai bune decizi din viata mea, sa merg la cursul profesorului Bogdan Levitchi cu care am inceput sa studiez stilul Gendai Reiki un sistem traditional de reiki pe o linie de initiere japoneza.
Dupa aceea au urmat cativa ani in care foamea de cunostere m-a facut sa merg la multe seminarii si cursuri sa vreau sa cunosc si sa invat cat mai multe.

Sunt profesor de reiki de 5 ani insa la inceput predam din cand in cand cate un curs pentru prieteni si apropiati insa din iunie 2016 am decis ca e vremea sa ma dedic acestui lucru fulltime si am pornit un progam prin care oricine sa poata sa participe la cursul de Gendai Reiki nivel 1 incepatori fara sa plateasca o taxa.

Am luat aceasta decizie din mai multe motive, unul fiind acela de a capata experienta si de a ma dezvolta ca profesor reiki. Alt motiv a fost ca sa dau ocazia cat mai multor persoane care nu isi permiteau din punct de vedere finaciar sau nu doreau sa investeasca o suma de bani sa verifice daca rezoneaza cu aceste invataturi sa vina, sa vada, sa incerce apoi sa decida ce vor sa faca mai departe.

De atunci a trecut un an, an in care am organizat 29 de cursuri Gendai Reiki de nivel 1 la care s-au inscris peste 140 de persoane dar de ajuns au ajuns la curs 92. Am invatat multe in acest na, am cunoscut oameni interesanti si frumosi iar cu unii dintre ei am devenit prieten.

Cu elevii mei studiul nu se termina dupa ce au terminat un curs, studiul continua in fiecare zi avand astfel programate in fiecare zi activiti: terapie de grup, Reiju, terapie la distanta pe grupri de cate 3 persoane, trimiterea de energie reiki pentru proiectele personale. Toate aceste activitati sunt coordonate pe grupul nostru de studiu pe facebook grup accesibil doar elevilor mei. Odata pe luna ma intalnesc cu elevii mei in cadrup unui seminar de practica reiki unde exersam tehnicile invatate la curs dar alte tehnici care sa ne ajute la dezvoltarea personala, tehnici care nu fac parte din sistemul reiki.

Am creat o comunitate a practicantilor de reiki din Romania, un grup pe facebook, grup care are aproape 1000 de membri. Puteti accesa acest grup aici: Comunitatea Reiki - Romania
De aproape patru ani sunt terapeut aplicand in terapie atat tehnici reiki dar si alte tehnici studiate la cursurile la care am participat: cristaloterapie, reflexoterapie, nutritie, bioenergoterapie, scoala Zamolxiana.

Fac terapie atat la cabinet cat si la distanta. Informatii suplimentare gasiti la Servicii


Experienta reiki:

Gendai Reiki ho (maestru – profesor)
Linia de initiere: Mikao Usui – Kanichi Taketomi – Kimiko Koyama – Hiroshi Doi – Calin Petru Cotrau – Bogdan Levitchi

Komyo Reiki Kai (maestru – profesor)
Linia de initiere: Mikao Usui – Chujiro Hayashi – Chiyoko Yamaguci – Hyacuten Inamoto

Karuna Reiki (maestru – profesor)
Linia de initiere: William Lee Rand – Calin Petru Cotrau - Bogdan Levitchi

Karuna Ki (maestru – profesor)
Linia de initiere: Vincent Amador –…- Risvan Vlad Rusu – Mihaela Vezeanu – Vlad T. Popescu

Ascension Reiki (maestru – profesor)
Jayson si Leslie Suttkus – Vlad T. si Georgeta Popescu

Grand Master Reiki – nivele 5 – 18 studiate cu Vlad T. Popescu

Alte sisteme reiki studiate partial:

Reiki Usui Tibetan – nivele  1,2 si 3 studiate cu Teodor Vasile

Tehnica radianta – nivele 1 si 2 studiate cu Lidia Barsan

CristaloterapieAlte terapii alternative studiate:

Cristaloterapie sistemul lui Dael Walker – toate cele 12 nivele studiate cu Meda Voicu (eleva lui Dael Walker)

Etheric Healing – studiat cu Dael Walker

Vindecare dinamica –  studiat cu Calin Petru Cotrau

Reflexoterapie si Presopunctura – studiat cu Mircea Stefea in cadru ANATECOR

Bioenergoterapie – studiat cu Corina Hortopan in cadrul ANATECOR

Ama Deus – shamanism (maestru – profesor)
Linia de initiere: Indienii Guarani – Alberto Aguas – Victor Glanckopf – Jose Marinho – Steve Gearing – Vlad T. Popescu

Masajul Raindrop – uleiuri esentiale – studiat cu Iulia Vornehm

Scoala Zamolxiana - unde studiez cu Remer Ra. Ultimul nivel absolvit este nivelul 1 gradul 6 ultimul nivel predat pana acum de Remer Ra

 

 
 
 
cursuri reiki
 
Copyright: Daniel Nicolae Zimbreanu
www.reiki-cursuri.ro