Daca de fiecare data cand vrei sa schimbi ceva in viata ta iti propui sa incepi de luni si iti dai seama miercuri ca nu ai facut-o, Grupul de Studiu si Antrenament Reiki e locul tau.

Terapie zilnica

Program individual

Lucru in echipa

Meditatii ghidate

Prezentari tehnici

Articole

Exersarea terapiei la distanta

Reducere la cursurile de Reiki

Terapie pentru apropiati

Vrei mai mult echilibru, armonie, energie si vitalitate in viata ta?

 • Vrei sa evoluezi ca om dar si ca practicant reiki
 • Te-ai saturat sa iti aduci aminte dupa 3 zile ca nu ti-ai facut autotratamentul
 • Vrei sa devii mai pozitiv(a)
 • Ai nevoie de terapie?

Daca ai dat minim doua raspunsuri de DA atunci locul tau e in G.S.A.R.

Reiki este un sistem japonez care imbina diverse tehnici si exercitii cu ajutorul carora canalizam energia vitala a universului numita de japonezi REIKI pentru a ne imbunatatii calitatea vietii. Energia Reiki ne creste vitalitatea, ne imbunatateste sistemul imunitar si astfel putem sa ne restabilim sanatatea. Practicand reiki reducem nivelul de stres, devenim mai calmi si mai relaxati.

Reiki incepe odata cu participarea la cursul de nivel 1 atunci cand primesti prima initiere si inveti primele  tehnici si execitii. In reiki insa teoria reprezinta cel mult 10% restul de 90% fiind practica.

Coincidenta sau nu 10% din cei care primesc initierea in reiki fac din aceasta metoda o practica zilnica restul de 90% renunta la scurt timp iar motivele sunt variate:

 • Lipsa de timp
 • Nu au inteles ce trebuie sa faca sau nu li s-a explicat ce si cum sa faca
 • Lasatul pe maine sau de luni
 •  

Dezvoltarea personala cuprinde:

 • Vindecarea fizica
 • Vindecarea emotionala
 • Cresterea spirituala: ridicarea vibratiei si a nivelului de constiinta

Prin practica Reiki ne dezvoltam ca OAMENII. Vindecarea prin Reiki este o consecinta secundara a practicii zilnice. Scopul principal fiind dezvoltarea personala si atingerea unui nivel ridicat de constiinta si chiar a starii de Anshin Ritsumei – sa fii intr-o stare de pace totala.

In martie 2016 am infiintat grupul de Facebook Comunitatea Reiki Romania un grup public in care de mai bine de 2 ani va invit sa participati la diverse evenimente care sa va ajute sa va dezvoltati.

Avand 6 ani de experienta in predarea sistemelor energetice: Gendai Reiki, Karuna Reiki si Ama Deus si 2 ani de experienta in a organiza activitati la distanta in aprilie 2018 am creat grupul de Facebook: Grupul de Studiu si Antrenament Reiki (GSAR)

GSAR – este un grup privat care se adreseaza:

 • celor care au initiere stiu ce sa faca dar prefera sa aiba un program
 • celor care au initiere dar care nu li s-a spus aproape nimic si nu stiu ce sa faca
 • celor care nu au initiere dar vor sa afle mai mai multe despre Reiki inainte sa participe la un curs
 • celor care vor doar terapie si sustinere energetica
 • celor interesati de dezvoltarea personala

In acest grup vom imbina sedintele de terapie cu exercitiile de reiki. Vom medita si vom schimba impresii. Acentul se va pune in primul rand pe reiki dar cum spuneam scopul este evolutia personala asa ca pe langa asta ne vom antrena si in alte tehnici incercand sa ne dezvoltam concentrare, detasarea, relaxarea si cine stie poate chiar unele clar simturi.

Vom avea un program zilnic pe care fiecare si-l poate adapta programului sau fara ca ceva sa fie obligatoriu sau ca cineva sa iti reproseze ceva..

Beneficiile pe care le ai facand parte de G.S.A.R.:

 • Terapie zilnica – 94 sedinte de terapie pe luna pe care le trimit eu (3 pe zi iar joia sunt 4)
 • Gendai Reiju –  12 sedinte pe luna
 • Tehnici de Reiki explicate
 • Tehnici din alte sisteme
 • Meditatii ghidate inregistrate de mine
 • Posibilitatea sa te treci pe Lista de Urgente ca sa primeste terapie de la membri grupului
 • Posiblitatea sa treci rude si prieteni pe Lista de urgente ca sa primeasca terapie
 • Articole pe diverse teme
 • Faci parte dintr-o comunitate care gandeste ca tine si care te poate ajuta sa te dezvolti.
 • Posibilitatea sa practici trimiterea de reiki la distanta
 • Posibilitatea sa ajuti alte persoane
Toate materialele sunt grupate si salvate pe categorii si sunt usor de gasit chiar daca vorbim de un grup de Facebook

Activitatea pe grup consta in

1. Sustinere energetica

In fiecare zi de luni pana duminica trimit tuturor membrilor doua terapii Reiki
Una dimineata in jur de ora 9 iar a doua o trimit sa fie disponibila dupa ora 14 oricand doreste fiecare. Trimit a doua terapie astfel inca sa fie disponibila la cerere. 

Pe langa cele doua sedinte de terapie reiki zilnice mai trimit o terapie la ora 22:30 numita de mine “Terapia pastila de somn” care este o sitonie de videcare (acordaj de vindecare) dezvotat dupa o metoda proprie

Pe langa aceste 60 sedinte de terapie Reiki lunare si 30 terapii “Pastila de somn” vor mai fi doua sedinte de terapie Karuna si doua sedinte Ama Deus. Aceste patru sedinte vor fi in fiecare joi de la ora 21:30 la 22:00 intr-o joi Ama Deus in joia urmatoare Karuna apoi iar Ama Deus.
Pe langa aceste 94 sedinte de terapie sustinerea energetica va fi facuta de 3 ori pe saptamana martea, miercure si vinerea prin trimiterea de catre mine tuturor membrilor a Gendai Reiju.


Gendai Reiju este o tehnica dezvoltata de Hiroshi Doi sensei creatorul Gendai Reiki Ho.
Hiroshi Doi sensei a avut ocazia sa studieza tehnica prin care Mikao Usui initia si plecand de la ceasta tehnica a dezvoltat tehnica numita Gendai Reiju care este un simplu acordaj ce pune in armonie reiki-ul interior cu sursa de energie reiki eliminand o buna parte din stresul zilnic si curatand energia negativa.

2. Activitatea de grup

Lunea avem terapie de grup. In cadrul aceste activitati cei care au initiere in reiki minim nivelul 1 trimit terapie tuturor membrilor inscris la aceasta activitate.
Cei care nu au initiere in reiki sau au doar nivelul 1 pot participa la aceasta activitate doar ca ei doar vor primi terapie de la restul, nu vor si trimite

Miercurea si Vinerea avem un exercitiu bazat pe cartea / filmul “Profetiile de la Celestine”

Sambata avem un exercitiu de grup prin care la aceiasi ora fiecare lucreaza pentru proiectele lui (planuri)

Terapie la distanta in echipe de 3

Cei care au minim reiki nivel 2 si doresc pot sa se implice in a practica terapia la distanta. 

In acest sens se fac echipe de cate trei persoane care prin rotatie isi trimit terapie in fiecare zi de luni pana sambata. Una trimite luni si joi alta marti si vineri si a trei persoana miercuri si sambata

 In fiecare zi la ora 20:00 timp de 5 minute facem Cercul Reiki.

3. Activitatea individuala

Beneficii GSAR

In ficare zi postez un program care cuprinde ce recomad sa fie facut in acea zi:

 • autotratament
 • exercitii de curatare
 • meditatie
 • respiratie
 • meditatii ghidate
 • diverse exrecitii din reiki sau alte sisteme.

Fiecare saptamana are ca tema unul din principiile reiki iar fiecare luna are o tema dintre cele 15 principii / valori ale scolii zamolxiene

Despre mine - Daniel Nicolae Zimbreanu

De cand ma stiu am fost pasionat de tot ce este sau pare fantastic. Am cautat sa aflu si sa inteleg de ce lucrurile functioneaza asa si nu altfel. De copil m-am gandit ca viata trebuie sa fie ceva mai mult decat rutina zilnica pe care o vedeam la parintii mei. Nu mi-a placut sa fiu un “robot” si cred ca din aceasta cauza de multe ori am mers “contra curentului”.

Nu mi-a placut niciodata cuvantul trebuie. Mi-a placut sa experimentez, sa fac lucrurile altfel si de multe ori cand mama ma intreba: “unde ai mai vazut tu ca trebuie sa faci asa” imi placea sa ii raspund ca daca tot timpul am fi facut ce vedem la altii si acum am fi trait in pesteri.

Natura mi-a placut de cand ma stiu iar de la 14 ani am inceput sa colind muntii patriei la 21 de ani fiind deja ghid montan la BTT

Am descoperit Reiki in 2011 cand am inceput sa studiez Gendai Reiki Ho cu Bogdan Levitchi iar de atunci am studiat cu mai multi profesori atat din tara cat si din strainatate.

Am studiat cristaloterapia cu Meda Voicu iar dupa ce am trecut prin cele 12 nivele am avut ocazia sa aprofundez cu cel care a creat acest sitem si anume Dael Walker

Am avut ocazia sa il cunosc si sa studiez Komyo Reiki Do cu Hyakuten Inamoto un calugar budist japonez care a creat acest stil.

Tot cu Bogdan Levitchi am studiat sistemul Karuna Reiki fiind autorizat ca Maestru Karuna Reiki (profesor) de catre The International Center for Reiki Traning din SUA

Tot de la Bogdan Levitchi am primit initierea in Ordinul lui Melchisedec

Cu Vlad Popesc am studiat Karuna Ki .

Cu Vlad am facut cele 18 nivele de Grand Master Reiki si tot cu el am facut Ama Deus, Radiestezie Multidimensionala si Numerologie – Mandale.

Am primit initieri in reiki si de la alti profesori ca Teodor Vasile si Lidia Barsan cu care am studiat Tehnica Radianta  nivelele 1 si 2.

Am facut in cadrul ANATECOR: cursurile de Reflexoterapie si Presopunctura, Bioenergoterapie, Terapia cu plante, Masajul Raindrop cu uleiuri esentiale, cursul de Tehnician Nutritionist.

In 2013 am facut cursul de formator devenind trainer autorizat.

Pe scurt sunt formator, terapeut si profesor de Reiki: Gendai si Komyo, Ama Deus, Karuna Reiki si Ki, Cristaloterapie,

De 4 ani studiez cu Remer Ra in Scoala Zamolxiana in septembrie 2018 terminand nivelul 1 ce cuprinde 7 grade

Testimoniale

Un grup de studiu si antrenament foarte util, armonios imbinat, avind o vibratie inaltatoare. Felicitari lui Daniel ,care zilnic ne "imbratiseaza" cu sfaturi si informatii noi
Gabriela S.
Foarte util si practic, un loc unde poti sa inveti si sa practici. Multe informatii noi si foarte utile, care pot fi puse in practica chiar in cadrul grupului. Felicitari si multumesc.
Eduard M.
Aceasta initiativa este exact ce trebuia pentru aceste vremuri de renastere din propria cenusa, a fiecaruia !Namaste!
Lucia N.
Mulțumesc, mulțumesc, multumesc!!🙏🏻💖🤗 Viața mea și a celor din jurul meu s a schimbat radical decand fac parte din acest grup minunat!!👏🙌🏻 Sărbători binecuvântate, pline de lumina și liniște sufleteasca va doresc cu drag tuturor, oameni minunați!!💖🤗
Lina C. S..
Multumim ! Viata mea si a sotului meu s-a schimbat mult in bine de cand te cunoastem . Multumim pt tot ceea ce transmiti si pt materialele prezentate . Datorita tie noi am evoluat spiritual mult mai repede decat pe cont propriu. Sarbatori fericite !
Iuliana M.