Reiki este un sistem japonez care imbina diverse tehnici si exercitii cu ajutorul carora canalizam energia vitala a universului numita de japonezi REIKI pentru a ne imbunatatii calitatea vietii. Energia Reiki ne creste vitalitatea, ne imbunatateste sistemul imunitar si astfel putem sa ne restabilim sanatatea. Practicand reiki reducem nivelul de stres, devenim mai calmi si mai relaxati.

Reiki incepe odata cu participarea la cursul de nivel 1 atunci cand primesti prima initiere si inveti primele  tehnici si execitii. In reiki insa teoria reprezinta cel mult 10% restul de 90% fiind practica.

Coincidenta sau nu 10% din cei care primesc initierea in reiki fac din aceasta metoda o practica zilnica restul de 90% renunta la scurt timp iar motivele sunt variate:

 • Lipsa de timp
 • Nu au inteles ce trebuie sa faca sau nu li s-a explicat ce si cum sa faca
 • Lasatul pe maine sau de luni

Dezvoltarea personala cuprinde:

 • Vindecarea fizica
 • Vindecarea emotionala
 • Cresterea spirituala: ridicarea vibratiei si a nivelului de constiinta

Prin practica Reiki ne dezvoltam ca OAMENII. Vindecarea prin Reiki este o consecinta secundara a practicii zilnice. Scopul principal fiind dezvoltarea personala si atingerea unui nivel ridicat de constiinta si chiar a starii de Anshin Ritsumei – sa fii intr-o stare de pace totala.

In martie 2016 am infiintat grupul de Facebook Comunitatea Reiki Romania un grup public in care de mai bine de 2 ani va invit sa participati la diverse evenimente care sa va ajute sa va dezvoltati.

Avand 5 ani de experienta in a predarea sistemelor energetice: Gendai Reiki, Karuna Reiki si Ama Deus si 2 ani de experienta in a organiza activitati la distanta in aprilie 2018 am creat grupul de Facebook: Grupul de Studiu si Antrenament Reiki (GSAR)

GSAR – este un grup privat care se adreseaza:

– celor care au initiere stiu ce sa faca dar prefera sa aiba un program

– celor care au initiere dar care nu li s-a spus aproape nimic si nu stiu ce sa faca

– celor care nu au initiere dar vor sa afle mai mai multe despre Reiki inainte sa participe la un curs

– celor care vor doar terapie

In acest grup vom imbina sedintele de terapie cu exercitiile de reiki. Vom medita si vom schimba impresii. Acentul se va pune in primul rand pe reiki dar cum spuneam scopul este evolutia personala asa ca pe langa asta ne vom antrena si in alte tehnici incercand sa ne dezvoltam concentrare, detasarea, relaxarea si cine stie poate chiar unele clar simturi.

Vom avea un program zilnic pe care fiecare si-l poate adapta programului sau zilnic.

1. Contributia mea la acest program

In fiecare zi a lunii (de luni pana duminica) voi timite tuturor membrilor doua sedinte de terapie reiki una dimineata de la ora 9 la 9:30 iar a doua dupa o metoda care sa va va permita sa o receptionati oricand atunci cand aveti timp. Pe langa aceste 60 de sedinte de terapie reiki vor mai fi doua sedinte de terapie Karuna Reiki si doua sedinte de terapie Ama Deus pe luna. Aceste le voi trimite in fiecare joi deci un total de 64 sedinte de terapie pentru fiecare persoana in fiecare luna.

Doar pentru aceste 64 de sedinte de terapie si merita sa fiti in acest grup.

Marti, Miercuri si Vineri – voi trimite Gendai Reiju.

Gendai Reiju este o tehnica dezvoltata de Hiroshi Doi sensei creatorul Gendai Reiki Ho.
Hiroshi Doi sensei a avut ocazia sa studieze tehnica prin care Mikao Usui initia si plecand de la aceasta tehnica a dezvoltat tehnica numita Gendai Reiju care este un simplu acordaj ce pune in armonie reiki-ul interior cu sursa de energie reiki eliminand o buna parte din stresul zilnic si curatand energia negativa.

Gendai Reiju prin punerea in rezonanta a reiki-ului interior cu sursa de energie universala da temporar posiblitatea unei persoana care nu are initiere in reiki de a utiliza reiki.

Gendai Reiju nu inlocuieste acordajul, efectul lui fiind temporar de la cateva ore pana la cateva zile.

In fiecarezi de Luni va fi o terapie de grup

Martea vom discuta despre terapia mental emotionala sau diverse exercitii si tehnici de Reiki sau tehnici si exercitii care nu fac parte din reiki dar sunt de ajutor in practica reiki.

In fiecare Miercuri vom avea meditatie ghidata majoritatea fiind inregistrate de mine.

Joia trimit tuturor terapie Karuna Reiki si Ama Deus. O saptamana una o saptamana cealalta.

Vinerea – mini conferinta in direct sau inregistrata sau dezbatere pe o anumita tema.

Sambata vom avea un exercitiu in care vom lucra pentru proiectele personale

2. Practica individuala

Pe langa activitatile pe care le voi executa eu: terapii, Reiju, meditatii, etc  veti avea un program zilnic de practica individuala.

Voi organiza acest program de practica individuala ce o sa contina autotratament dar si exercitii de curatare, energizare si dezvoltare a capacitatii de utilizare a energiei reiki. Fiecare exercitiu va avea explicatii legat de cum se executa dar si pentru ce este util.

Pentru membrii care nu au initiere in REIKI sau pentru cei care nu au studiat cu mine vor avea prioritate in a particpa la cursurile mele de Gendai Reiki Ho atat la clasa pentru cei care pot ajunge in Bucuresti cat si la distanta pentru cei care sunt in alte localitati sau alte tari. Deasemene membrii grupului vor beneficia de reduceri la aceste cursuri.

3. Practica de grup

Lunea avem terapia de grup la care participa toata lumea. Pe langa terapia de grup de luni ne vom imparti pe grupuri de 3 (trebuie sa fii minim nivelul 2 ca sa participi la acest exercitiu) si ne vom antrena in terapia la distanta.

Daca ai minim nivelul 2 poti sa participi la antrenamentul de trimitere reiki la distanta pe grupuri de cate 3 persoane

In fiecare saptamana pe langa autoterapia pe care fiecare dintre noi ne-o facem zilnic vom lucra pe cate un organ sau un sistem.

4. Sprijin pentru cei din jur

Vom avea posibilitatea ca grup sa lucram impreuna pentru a ajuta rude si prieteni apropiati pentru care vom avea o lista de urgente dar si sa lucram pentru diverite proiecte cum sunt cele de pe Comunitatea Reiki Romania: proiectul din fiecare duminica de la ora 21:30 sau cel zilnic de la ora 19.

Care sunt avantajele participarii la acest grup?

 • un spatiu in care sa va antrenati alaturi de persoane care impartasesc aceleasi valori ca si voi
 • minim 64 sedinte de terapie trimise de mine iar daca ai minim nivelul 2 se vor mai adauga inca vreo 16 terapii trimise de colegii de grup asta daca vei dori sa te implici in terapia pe minigrupuri. Asta inseamna pana la 80 de terapii pe luna
 • 12 sedinte de Reiju lunar
 • Un grup de noi prieteni cu care te poti sfatui in legatura cu problemele tale sau starile prin care treci.
 • Inveti / exersezi tehnici de reiki dar si alte tehnici care iti pot fi utile in evolutia personala
 • Un program individual de lucru si suport moral al grupului
 • Aloc zilnic cateva ore la dispozitia grupului astfel incat daca ai intrebari poti sa ma apelezi
 • O metoda de a ajuta pe cei apropiati aflati in suferinta (rude, prieteni) – o sa prezint in cadru grupului.

Conditii de participare:

 

Ar fi util sa ai initiere in reiki ca sa poti lucra si individual insa poti participa si fara daca vrei sa beneficiezi doar de terapii, Reiju , meditatia ghidata si celelalte activitati care nu presupun sa ai initiere in reiki (practica individuala).

Sa vrei sa faci schimbari in viata ta. Nu te poti astepta ca ceva sa se schimbe in viata ta daca tu vei urma acelas program ca pana acum.

Contributia ta: 97 lei (21 euro) pentru fiecare luna petrecuta in grup

Plata se poate face prin transfer bancar, mandat postal, PayPal, sau firma de transfer bani gen Western Union, Money Gram, etc

Poti testa acest program gratuit timp de 15 zile asa ca in acest interval oricand daca nu rezonezi cu programul sau nu esti multumit de ce facem poti sa imi ceri sa iti returnez donatia fara sa trebuiasca sa imi dai un motiv.

Imi rezerv dreptul de a alege persoanele cu care sa lucrez.