Cu elevii mei studiul nu se termina dupa ce au terminat un curs, studiul continua in fiecare zi avand astfel programate in fiecare zi activiti: terapie de grup, Reiju, terapie la distanta pe grupri de cate 3 persoane, trimiterea de energie reiki pentru proiectele personale. Toate aceste activitati sunt coordonate pe grupul nostru de studiu pe facebook, grup accesibil doar elevilor mei.

Odata pe luna ma intalnesc cu elevii mei in cadrul unui seminar de practica reiki unde exersam tehnicile invatate la curs dar si alte tehnici care sa ne ajute la dezvoltarea personala, tehnici care nu fac parte din sistemul reiki.

La aceste seminarii pot participa in limita locurilor disponibile si alti practicanti de reiki care nu au facut cursuri cu mine dar vor sa aiba un loc unde sa practice.

Costul particparii la un seminar este de 50 lei iar durata lui este de 6 – 8 ore.

Am creat o comunitate a practicantilor de reiki din Romania, un grup pe facebook. Puteti accesa acest grup aici: Comunitatea Reiki – Romania. In cadrul acestui grup in fiecare saptamana se organizeaza online diverse activitati legate de practica reiki.
De aproape patru ani sunt terapeut aplicand in terapie atat tehnici reiki dar si alte tehnici studiate la cursurile la care am participat: cristaloterapie, reflexoterapie, nutritie, bioenergoterapie, scoala Zamolxiana.

Ma puteti gasi pe facebook la adresele:

Contul meu de facebook il gasiti aici: Daniel Nicolae Zimbreanu

Iar pagina mea de facebook aici: Terapie energetica