Vrei mai multa ordine, echilibru, armonie, energie si vitalitate in viata ta?

Daca atunci cand vrei sa faci ceva iti propui sa incepi luni iar miercuri realizezi ca ai uitat, poti sa ni te alaturi in
Grupul de Studiu si Antrenament Reiki - G.S.A.R.

Ce castigi fiind membru in Grupul de Studiu si Antrenament Reiki (G.S.A.R.)?

 • Poti sa gasesti raspuns la intrebarile pe care le ai dupa ce ai facut un curs Reiki sau poate nu ai facut un curs ci doar ai primit initierea.
 • Poti sa inveti cum sa practici Reiki daca nu ai fost invatat atunci cand ai primit initiere
 • Poti sa exersezi terapia la distanta
 • Ai zilnic o propunere de program de practica care cuprinde atat practica individula dar si de grup alaturi de memebrii G.S.A.R.  Pe langa practica Reiki programul cuprinde meditatii si propuneri de exerciitii din alte sisteme care sa te ajute sa devi un practicant de reiki mai bun ssi sa iti continui dezvoltarea personala.
 • Faci parte dintr-un grup in care oamenii au pasiuni si dorinte similare cu ale tale
 • Primesti suport energetic zilnic prin cel 3 sedinte de terapie pe care le trimit zilnic dar si prin 4 Reiju pe saptamana
 • Poti sa nu ai initiere Reiki dar sa ai acces la 99 sedinte de terapie pe luna: 3 in fiecare zi, joia 5 sedinte iar la finalul lunii o sedinte de curatare).

Ce este Reiju?

Pe vremea lui Mikao Usui creatorul sistemului Reiki transmiterea capacitatii de a utiliza energia reiki se facea prin Reiju (binecuvantare).

Reiju pe care il trimit este o tehnica ce face parte din tehnicile stilului Gendai Reiki si nu are rolul de a transmite capacitatea de a utiliza energia Reiki (aceasta se face prin acordaj / initiere) ci de a creste vibratia energiei Reiki din interiorul tau si astfel sa iti dezvolti capacitatea de a utiliza o energie reiki de o vibratie mai ridicata.

O persoana care nu are initiere in Reiki in urma primirii Reiju poate capata provizoriu (cateva ore) capacitatea de a utliza energia reiki.

Ca membru G.S.A.R. ai acces la:

01  Terapie zilnica

In fiecare zi de luni pana duminica primesti 5 terapi pe zi. Joia sunt 6 terapii si la final de luna o terapie de curatare ceea ce inseamna ca intr-o luna sunt minim 155 de terapii.

02 Program individual

In fiecare zi de luni pana duminica primesti un program care contine atat activitati pe care sa le poti face tu pe parcursul zilei dar si activitatile de grup din acea zi si activitatile pe care le fac eu pentru membrii grupului.

03 Lucru in echipa

In fiecare zi avem activitati in comun: 

 • terapie de grup la care pot participa toti membri indiferent ca au initiere in reiki sau nu; 
 • terapie la distanta in echipe de 3 persoane; 
 • amplificarea energiei – un exercitiu bazat pe a 8 profetie din cartea Profetiile de la Celestine, 
 • Vindecarea trecutului bazat pe exercitii reiki sau meditatie ghidata
 • Armonizarea viitorul bazat pe exercitii Reiki dar si pe vizualizare si materializare.

04 Exersarea terapiei la distanta

In fiecare luna pentru cei care au minim initiere in gradul 2 ne organizam in echipe de 3 persoane (se face prin inscriere, nu este o participare obligatorie).

In aceste echipe cate o persoana pe rand trimite terapie reiki la distanta celorlalte doua in felul asta ai posibilitatea sa trimiti terapie de doua ori pe saptamana si sa primesti de patru ori.

Terapia se trimite dupa o tehnica pe care am numit-o “La intalnire”

05  Meditatii ghidate

30 de meditatii ghidate inregistrate de mine

06 Articole

Articole pe teme ca reiki, stil de viata, principii si valori

07 Prezentari tehnici

Sunt prezentate tehnici de reiki iar in cadrul programului zilei avem un exercitiu al zilei care este recomndat sa fie facut in ziua respectiva.

08 Reducere la cursurile de Reiki

Ca membru GSAR ai o reducere de 100 lei la cursurile mele de Reiki si prioritate la locurile seminarului de practica reiki la care intrarea este fara taxa.

09 Terapie pentru apropiati

Ca membru GSAR ai dreptul sa iti introduci apropiatii pe lista de urgente. In fiecare zi eu si alti membri GSAR trimitem terapie reiki persoanelor de pe aceasta lista. Conditia de inscriere pe lista este sa ai acordul persoanei respective. Poti sa te treci si tu pe lista daca vrei sa primesti terapie si de la alti colegi de grup nu doar de la mine.

10 Acces la experienta mea

Practic reiki de 8 ani. Am studiat mai mute stiluri de Reiki si predau reiki de 6 ani din care ultimi 3 ani i-am dedicat doar acestei actvitati.

Daca ai intrebari sau nelamuriri ma poti intreba.

Reiki

Reiki este un sistem japonez de dezvoltare personala care imbina diverse tehnici si exercitii cu ajutorul carora canalizam energia vitala a universului numita de japonezi REIKI pentru a ne imbunatatii calitatea vietii. 

Energia Reiki ne creste vitalitatea, ne imbunatateste sistemul imunitar si astfel putem sa ne restabilim sanatatea. 

Practicand reiki reducem nivelul de stres, devenim mai calmi, mai relaxati, mai prezenti, si in timp mai sanatosi.

Reiki incepe odata cu participarea la cursul de nivel 1 atunci cand primesti prima initiere si inveti primele  tehnici si execitii. In reiki teoria reprezinta cel mult 10% restul de 90% fiind practica.

Coincidenta sau nu 10% din cei care primesc initierea in reiki fac din aceasta metoda o practica zilnica restul de 90% renunta la scurt timp iar motivele sunt variate:

 • Lipsa de timp
 • Nu au inteles ce trebuie sa faca sau nu li s-a explicat ce si cum sa faca
 • Lasatul pe maine sau de luni
 • Lipsa motivatiei

Prin practica Reiki ne dezvoltam ca OAMENII. Vindecarea prin Reiki este o consecinta secundara a practicii zilnice. Scopul principal fiind dezvoltarea personala si atingerea unui nivel ridicat de constiinta si chiar a starii de Anshin Ritsumei – sa fii intr-o stare de pace totala.

In martie 2016 am infiintat grupul de Facebook Comunitatea Reiki Romania un grup public in care va invit sa participati la diverse evenimente care sa va ajute sa va dezvoltati ca practicant de reiki.

Incepand cu aprilie 2019 organizez lunar un seminar de practica reiki la care intrarea nu este conditionata de o taxa

Avand 6 ani experienta in predarea sistemelor energetice: Gendai Reiki, Karuna Reiki si Ama Deus si 3 ani de experienta in a organiza activitati la distanta in aprilie 2018 am creat grupul de Facebook: Grupul de Studiu si Antrenament Reiki (GSAR)

In acest grup vom imbina sedintele de terapie cu exercitiile de reiki. Vom medita si vom schimba impresii. Acentul se va pune in primul rand pe reiki dar cum spuneam scopul este evolutia personala asa ca pe langa asta ne vom antrena si in alte tehnici incercand sa ne dezvoltam concentrare, detasarea, relaxarea si cresterea nivelului de constiinta.

Vom avea un program zilnic pe care fiecare si-l poate adapta programului sau fara ca ceva sa fie obligatoriu sau ca cineva sa iti reproseze ceva

Beneficiile pe care le ai facand parte din G.S.A.R.:

 • Terapie zilnica – minim 99 sedinte de terapie pe luna pe care le trimit eu (3 pe zi iar joia sunt 5 iar la finalul lunii o sedinta de teraie de curatare energetica)
 • Gendai Reiki  Reiju –  16 sedinte pe luna
 • Tehnici de Reiki explicate
 • Tehnici din alte sisteme
 • Meditatii ghidate inregistrate de mine
 • Posibilitatea sa te treci pe Lista de Urgente ca sa primeste terapie de la membri grupului
 • Posiblitatea sa treci rude si prieteni pe Lista de urgente ca sa primeasca terapie
 • Articole pe diverse teme
 • Faci parte dintr-o comunitate care gandeste ca tine si care te poate ajuta sa te dezvolti.
 • Posibilitatea sa practici trimiterea de reiki la distanta
 • Posibilitatea sa ajuti alte persoane
Toate materialele sunt grupate si salvate pe categorii si sunt usor de gasit chiar daca vorbim de un grup de Facebook

Activitatea pe grup consta in

1. Sustinere energetica

In fiecare zi de luni pana duminica trimit tuturor membrilor doua terapii Reiki (una este Reiki + Karuna) una este doar Reiki.
Una dimineata in jur de ora 9 iar a doua o trimit sa fie disponibila dupa ora 14 oricand doreste fiecare. Trimit a doua terapie astfel inca sa fie disponibila la cerere.

Pe langa cele doua sedinte de terapie reiki zilnice mai trimit o terapie la ora 22:30 numita de mine “Terapia pastila de somn” care este o sitonie de videcare (acordaj de vindecare) dezvotat dupa o metoda proprie.

In completarea celor 60 sedinte de terapie Reiki /Reiki + Karuna si 30 terapii “Pastila de somn” dupa o metoda proprie (nu e neaparat pentru somn, numele este ales datorita orei la care o trimit dar sunt persoane care au scapat de insomnie)  vor mai fi patru sedinte sedinte de terapie Karuna si alte patru sedinte prin rotatie Ama Deus, terapia cu raze de lumina si terapia cu sfere de lumina (doua tehnici imaginate de mine). Aceste 8 sedinte sedinte vor fi cate doua una karuna si una din cealalta categorie in fiecare joi de la ora 21:30 prin rotatie Ama Deus, terapia cu raze de lumina si terapia cu sfere de lumina iar de la ora 22:00  Karuna Reiki + Sitonie de vindecare.

La final de luna fac o sedinta de curatare energetica membrilor grupului in care utilizez terapia cu lumina, sfere de lumina, raze de lumina, terapia in cristal, lucrul cu fiinte angelice.

Pe langa aceste minim 99 sedinte de terapie sustinerea energetica va fi facuta si prin trimiterea de 4 ori pe saptamana: martea, miercure, vinerea si sambata de catre mine tuturor membrilor a Gendai Reiki Reiju.

Gendai Reiki Reiju este o tehnica dezvoltata de Hiroshi Doi sensei creatorul Gendai Reiki Ho.
Hiroshi Doi sensei a avut ocazia sa studieza tehnica prin care Mikao Usui initia si plecand de la aceasta tehnica a dezvoltat tehnica numita Gendai Reiju care este un simplu acordaj ce pune in armonie reiki-ul interior cu sursa de energie reiki eliminand o buna parte din stresul zilnic si curatand energia negativa.

2. Activitatea de grup

Lunea avem terapie de grup. In cadrul aceste activitati cei care au initiere in reiki minim nivelul 1 trimit terapie tuturor membrilor inscris la aceasta activitate.
Cei care nu au initiere in reiki sau au doar nivelul 1 pot participa la aceasta activitate doar ca ei doar vor primi terapie de la restul, nu vor si trimite

Miercurea avem un exercitiu dedicat vindecare traumelor din trecut. Putem face asta prin practica reiki daca practicantii au minim nivelul 2 sau printr-o meditatie ghidata pe care am creat-o pentru cei care nu au initiere in reiki sau au doar gradul 1. Binenteles ca cei care au minim gradul 2 pot alege si ei sa lucreze cu aceasta meditatie.

Vinerea avem seara de meditatie ghidata (pe langa meditatiile recomandate in programul zilnic)

 

Sambata avem un exercitiu de grup prin care la aceiasi ora fiecare lucreaza pentru proiectele lui (planuri)

Terapie la distanta in echipe de 3

Cei care au minim reiki nivel 2 si doresc pot sa se implice in a practica terapia la distanta. 

In acest sens se fac echipe de cate trei persoane care prin rotatie isi trimit terapie in fiecare zi de luni pana sambata. Una trimite luni si joi alta marti si vineri si a trei persoana miercuri si sambata

 In fiecare zi la ora 20:00 timp de 5 minute facem Cercul Reiki.

3. Activitatea individuala

In ficare zi postez un program care cuprinde sugesti pentru practica individuala. Programul cuprinde:
 • autotratament
 • exercitii de curatare
 • meditatie
 • respiratie
 • meditatii ghidate
 • diverse exrecitii din reiki sau alte sisteme.

Despre mine: Daniel Nicolae Zimbreanu

Am 48 ani si sunt formator si terapeut in mai multe terapii complementare.

De cand pot sa imi aduc aminte am fost fascinat de tot ce inseamna viata. Am fost si imi place sa cred ca inca sunt un visator, un calator pe cararile imaginatiei.

Inca de mic rutina parintilor mi s-a parut nenaturala si le-am spus ca seamana cu niste roboti care fac zilnic aceleasi activitati. Nu stiu cum si de ce dar am stiut de atunci ca viata inseamna mai mult decat ce observam la oamenii din jurul meu.

Crescand am pierdut contactul cu aceste perceptii dar am ramas tot timpul atras de natura si viata. La asta contribuind si parintii mei care au avut curajul si increderea de a ma lasa sa merg singur pe munte incepand cu varsta de 14 ani. La 21 de ani devenind ghid montan la BTT

Am ajuns sa studiez Reiki in 2011 datorita unei intamplari ciudate. Vroiam sa caut un club de Aikido in Bucuresti insa priveam fereastra de Google si timp de 5 minute am tot privit-o fara sa am intentia de a scrie ce vreau sa caut. Eram ca in transa cand in cap mi-a aparut cuvantul Reiki. Nu stiam ce inseamna sau ce reprezinta dar mi-a parut japonez si am crezut ca e o arta martiala de care poate auzisem candva si am uitat. Am cautat si am descoperit ca e cu totul altceva dar mult mai interesant si mai adecvat pentru ceea ce doream eu decat Aikido. Am renuntat la Aikido si am inceput sa caut un profesor de Reiki.

Am inceput sa studiez in 2011 Gendai Reiki Ho cu Bogdan Levitchi iar de atunci am studiat cu mai multi profesori atat din tara cat si din strainatate diverse stiluri de Reiki dar si alte terapii complementare.

Am studiat cristaloterapia cu Meda Voicu iar dupa ce am trecut prin cele 12 nivele am avut ocazia sa aprofundez cu cel care a creat acest sitem si anume Dael Walker

Am avut ocazia sa studiez Komyo Reiki Do cu Hyakuten Inamoto un calugar budist japonez care a creat acest stil.

Tot cu Bogdan Levitchi am studiat sistemul Karuna Reiki fiind autorizat ca Maestru Karuna Reiki (profesor) de catre The International Center for Reiki Traning din SUA

Tot de la Bogdan Levitchi am primit initierea in Ordinul lui Melchisedec

Cu Vlad Popesc am studiat Karuna Ki .

Tot cu Vlad am facut cele 18 nivele de Grand Master Reiki (atatea erau la momentul respectiv) si tot cu el am facut Ama Deus, Radiestezie Multidimensionala si Numerologie – Mandale.

Am primit initieri in reiki si de la alti profesori ca Teodor Vasile si Lidia Barsan cu care am studiat Tehnica Radianta nivelele 1 si 2.

Am facut in cadrul ANATECOR – Asociatia Nationala a Terapiilor Complementare din Romania: cursuri de Reflexoterapie si Presopunctura, Bioenergoterapie, Terapia cu plante, Masajul Raindrop cu uleiuri esentiale, cursul de Tehnician Nutritionist.

In 2013 am facut cursul de formator devenind trainer autorizat.

Pe scurt sunt formator, terapeut si profesor de: Gendai Reiki, Komyo Reiki, Ama Deus, Karuna Reiki si Karuna Ki si Cristaloterapie,

Din 2014 ani studiez cu Remer Ra in Scoala Solariana (Zamolxiana). In 4 ani am parcurs toate cele 7 grade ale nivelului 1, gradul 7 facandu-l in septembrie 2018

Am tinut pana acum peste 200 de cursuri si seminarii.

Ce spun membrii G.S.A.R.

Testimoniale

Sunt membră a GSAR din ianuarie 2019 si vreau sa multumesc tuturor membrilor pentru susținerea lor, atât pentru mine personal, cât și pentru membrii familiei mele, aflați pe lista de terapie în tot acest timp. Inițial am intrat in grup pentru soacra mea, bolnavă de cancer, pentru a o putea ajuta sa utilizeze tableta, sa citească postarile si sa se inscrie la evenimente, pentru ca nu era chiar familiarizata cu aceste lucruri. La vremea respectivă, avea dureri foarte mari, probabil de la metastazele osoase, si lua foarte multă morfină. Treptat, a ajuns sa reducă dozele de morfină si acum este bine, pentru un om situația ei. Intre timp însă pe mine a început să mă intereseze Reiki si am făcut și un curs cu dl Zimbreanu (nivel 1). Sa fac în continuare parte din acest grup este o adevărată bucurie, iar exercițiile si terapiile oferite au devenit o obișnuință...minunată, o rutina care imi aduce liniște în viața de zi cu zi.
Multumesc, grup minunat!
Cristina B.
Multumim ! Viata mea si a sotului meu s-a schimbat mult in bine de cand te cunoastem . Multumim pt tot ceea ce transmiti si pt materialele prezentate . Datorita tie noi am evoluat spiritual mult mai repede decat pe cont propriu. Sarbatori fericite !
Iuliana M.
Mulțumesc, mulțumesc, multumesc!!🙏🏻💖🤗 Viața mea și a celor din jurul meu s a schimbat radical de cand fac parte din acest grup minunat!!👏🙌🏻 Sărbători binecuvântate, pline de lumina și liniște sufleteasca va doresc cu drag tuturor, oameni minunați!!💖🤗
Lina Catalina S.
Foarte util si practic, un loc unde poti sa inveti si sa practici. Multe informatii noi si foarte utile, care pot fi puse in practica chiar in cadrul grupului. Felicitari si multumesc
5
Eduard M.

Dragomir Streza

"Din punctul meu de vedere GSAR ofera cel mai modern si eficient mod de a practica Reiki"

In ziua de astazi in Romania, 'oferta' in domeniul spiritual este foarte variata: o multime de profesori-maestri ce acorda initieri. Problema cea mare dupa initiere este insa practica si dezvoltarea personala a individului. Un mare procent din cei ce au primit initieri se lasa , abandoneaza calea Reiki: nu li s-a zis ce trebuie sa faca in continuare , nu stiu cum sa practice Reiki sau nu au cu cine sa practice Reiki. Din punctul meu de vedere GSAR ofera cel mai modern si eficient mod de a practica Reiki: toti avem telefoane mobile, toti stam pe Facebook :un membru GSAR primeste in plus prin Facebook notificari referitoare la 'daca si a facut autotratamentul zilnic', 'a primit terapia Reiki de la x', 'urmeaza evenimentul de grup y', 'programul de seara al grupului este urmatorul ..' si lista poate continua. GSAR este un grup dinamic, cu oameni entuziasti , interesati de practica Reiki si dezvoltarea lor personala. Un membru GSAR poate participa la evenimente de grup, poate trimite Reiki la distanta altor colegi de grup, primeste in fiecare zi Reiki de la profesorul Daniel si/sau de la alti colegi, poate studia materialele adunate in 'biblioteca' grupului de a lungul timpului. GSAR se adreseaza oricarui nivel de practica (de la gradul 1 la profesor), oricine este interesat de Reiki si dezvoltarea personala este binevenit. Mai este un detaliu-financiar. Nimic calitativ (mai ales in domeniul spiritual) nu este gratuit. Nu poate fi. Pentru ca GSAR sa poata fi ce este zi de zi, un om dedicat munceste pentru asta. Si trebuie rasplatit si motivat pentru asta. Gasim intotdeauna bani pentru hobbyurile noastre, gasim si pentru Reiki care este stilul nostru de viata. Sunt membru GSAR de 1 an si 3 luni. Am crescut MULT in perioada asta. Sunt recunoscator ca am descoperit odinioara acest grup si ca am devenit membru. Si vreau sa fiu membru in continuare. Pe viata. Namaste 🙂