Meditatia incarcarii organelor interne

Vom lucra pe urmatoarele organe: rinichi, ficat, stomac, pancreas, splina, plamani si inima. O sa fie necesar sa vizualizati aceste organe asa ca o sa va atasez imagini cu fiecare ca sa faceti o recapitulare cum arata si unde sunt pozitionate in corpul nostru.
Motivele pentru care organele interne se imbolnavesc sunt emotiile pe care le experimentam.
Emotii ca furia si depresia afecteaza ficatul, stresul si teama stomacul si splina, supararile si neiertarile inima, tristetile si melancolia plamanii, frica rinichii.
Dezechilibrele energetice la nivelul organelor interne se pot raspandi in organism deregland si alte organe sau sisteme.
Organele interne functioneaza cu energia Universului iar pentru refacerea lor este indicata incarcarea lor cu energia specifica pentru fiecare organ.
Rinichi se incarca cu energei de culoare neagra sau albastra, ficatul cu energie de culoare verde, splina, stomacul si pancreasu cu energie de culoare galbena, plamanii cu energie de culoare alba iar inima cu energie de culoare rosie.
In cadrul meditatiei vom folosi unul din meridianele energetice principale si anume Meridianul Guvernor care incepe de sub nas urca pe mijlocul capului pana in crestetul capului si coboara pe spate in lungul coloanei pana in zona sacrala – vezi imaginea.