pachet7

Pachet Reiju - 3 luni

Reiju este un ritual asemanator cu cel de iniţiere in Reiki dar nu are scopul de a iniţia ci de a pune în rezonanţă energia interna cu sursa de energie Reiki. Este o metoda prin care capacitatea practicantului de reiki de a utiliza energia reiki este amplificată. Unui neiniţiat această tehnică îi dă capacitatea de a utiliza Reiki, dar doar temporar.

39 reiju la distanta pe parcursul a 3 luni

E de preferat ca cel care achizitioneaza acest pachet sa aiba initiere in reiki.

Pot achizitiona acest pachet si persoane care nu au initiere in reiki. Pentru ei aceste sedinte vor avea ca efect reducerea stresului si ridicarea vibratie dar si  posibilitatea de a practica reiki pentru cateva ore maxim o zi de la primirea Reiju.

Cost: 150 lei (32 euro)

sunt de acord cu politica de confidentialitate

[recaptcha]

CONFIDENȚIALITATE
Reiki-Cursuri.ro respectă confidențialitatea și aplică permanent măsuri de securitate în ceea ce privește informațiile personale și cele de business ale clienților. Solicităm aceste informații pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor pe care le oferim. Nu împărtășim informațiile personale cu alte companii, organizații sau indivizi. Folosim un sistem securizat cu acces limitat la informații, situat într-o locație protejată cu sisteme de securitate. Procedurile și politica noastră de securitate asigură protecția informației de orice natură furnizată de către clienții noștri. Pentru detalii accesati pagina noastra cu Politica de confidentialitate

Close Menu