pachet2

Pachet terapie Reiki - 3 luni

Daca nu achizitionati pachetul de terapie pentru dumneavoastra ideal ar fi sa aveti acordul acelei persoane. Daca nu aveti acordul va rog sa bifati in formularul de mai jos varianta “nu am acordul persoanei”

3 sedinte de terapie reiki si karuna pe zi.
Una dimineata la ora 9:00 in care combin energia reiki si karuna, alta la ora 10 in care trimit energie reiki si a treia sedinta seara la ora 21:30 in care combin reiki cu karuna.

276 terapii - 1 octombrie - 31 decembrie 2020

Dupa completarea formularului veti primi un email de confirmare in care veti gasi si modalitatile de  plata.
Daca nu primiti emailul de confirmare va rog sa verificati si in SPAM.
Dupa ce achitati va rog sa imi dati un mesaj (SMS, messenger, whatapp) in care sa ma anuntati ca sa incep terapia. 

Bonus

O terapie la seara la ora 22:30 dupa o metoda proprie deci numarul de terapii pe zi vor fi de 4 la orele: 9, 10, 21:30 si 22:30

Cu terapiile bonus numarul de terapii in 3 luni sunt de 368 terapii

Terapiile incep din ziua confirmarii platii zilele din luna SEPTEMBRIE sunt bonus.

Cost: 250 lei (52 euro)

Daca in urmatoarele minute nu primesti un email de confirmare te rog sa verifici si in directorul SPAM si daca nu este nici acolo sa ma contactezi pe: facebook: Daniel Nicolae Zimbreanu sau mesaj la: 0722785528.

Multumesc

[recaptcha]

CONFIDENȚIALITATE
Reiki-Cursuri.ro respectă confidențialitatea și aplică permanent măsuri de securitate în ceea ce privește informațiile personale și cele de business ale clienților. Solicităm aceste informații pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor pe care le oferim. Nu împărtășim informațiile personale cu alte companii, organizații sau indivizi. Folosim un sistem securizat cu acces limitat la informații, situat într-o locație protejată cu sisteme de securitate. Procedurile și politica noastră de securitate asigură protecția informației de orice natură furnizată de către clienții noștri. Pentru detalii accesati pagina noastra cu Politica de confidentialitate

Close Menu