Pachete de terapie:

2021

Terapie

Terapia energetica reduce stresul si poate ameliora calitatea vietii sub toate aspectele. Imbunatateste sistemul imunitar si ajuta corpul sa se refaca si sa se vindece singur.

Prin constientizari poti deveni o versiune mai buna a ta, intelegand ce trebuie sa schimbi in viata ta, in atitudinea ta fata de mediul in care traiesti si fata de oamenii care te inconjoara pentru a avea o viata mai buna, mai implinita, mai sanatoasa.
Prin terapia energetica pot sa te ajut sa te echilibrezi din punct de vedere energetic, mental si emotional si sa te sustin pe calea vindecari.
Un terapeut nu vindeca ci te ghideaza, te sustine energetic si te ajuta sa te vindeci singur.

In cadrul pachetelor de terapie fac zilnic (de luni pana duminica) 4 sesiuni de terapie la orele 9 si 10 dimineata si 21:30 si 22:30 seara (ora Romaniei). La primele trei sesiuni de trimitere la distanta utilizez energia Reiki si Karuna iar la sesiunea de la ora 22:30 utilizez o metoda proprie. Aceasta terapie e bonus.

Trimit aceste sesiuni la mai multe persoane odata.

Daca vreti sedinte individuale va rog sa ma contactati. La sedintele individuale utilizez energiile reiki si karuna si tehnici din bioenergiterapie, cristaloterapie si tehnici pe care le-am desvoltat singur.

Va ofer 3 pachete de terapie pentru 3 luni, 6 luni si 12 luni.

Pachetele incep de la 1 ianuarie 2021 insa terapia incepe din momentul in care ati achizitionat pachetul terapiile din luna decembrie 2020 sunt bonus

 

Pachete de terapie reiki si karuna la distanta

Bonus:

O a treia terapie de la ora 22:30 facuta dupa o metoda personala

Pachetele incep sa fie contorizate de la 1 ianuarie dar terapiile incep din ziua achizitionarii pachetului.Terapiile din luna decembrie sunt bonus.

La fiecare final de luna bonus o curatare energetica

Daca vrei sa primesti 5 terapii pe zi plus joia sitonia de vindecare Karuna si la final de luna terapia de curatare dar nu vrei sa achizitionezi un pachet de terapie ci vrei sa platesti lunar te poti inscrie in Grupul de Studiu si Antrenament Reiki unde primesti toate astea plus ai acces la meditatii si alte materiale iar pretul lunar este de 97 lei (21 euro)

Detalii aici: https://reiki-cursuri.ro/grup-de-studiu/