Reiki este un sistem energetic simplu si usor de inteles. Fara tehnici complicate si cu o filozofie care te poate ajuta sa devii o versiune mai buna a ta sau mai bine spus sa alegi sa fii o versiune mai buna.
Odata ce ai participat la un curs si ai primit initierea esti conectat / reconectat cu sursa de energie universala numita in cadrul acestui sistem, reiki. O energie benefica care utilizata zilnic iti imbunatateste sistemul imunitar, iti scade nivelul de stres si astfel ai ocazia sa reintri in echilibru si sa te vindeci pe toate planurile: fizic, mental, emotional si spiritual.

Reiki este un sistem holistic de vindecare dar si o cale de crestere spirituala. Reiki s-ar putea traduce ca energia universala a vietii. Este vorba de energia ce sustine tot cese afla in noi si in jurul nostru. Alte denumiri alea acestei energi sunt: chi, ki, prana.
Sistemul Reiki a fost intemeiat de sensei Mikao Usui in 1922, de atunci in mai putin de 100 de ani acest sistem s-a raspandit in toata lumea existand milioane de practicanti si sute de sisteme Reiki.
Sistemele de reiki traditional pe care le predau periodic: Gendai Reiki si Komyo Reiki Kai sunt sisteme care au ca linie de initiere de la Mikao Usui sensei cel care a infiintat primul sistem Reiki si pana la cei care au infiintat aceste doua sisteme, Hiroshi Doi sensei – Gendai Reiki si Hyakuten Inamoto – Komyo Reiki Kai doar maestri japonezi.

Close Menu