Pachete de terapie Reiki
la distanta

.

.

.

Terapie

Terapia energetica reduce stresul si poate ameliora calitatea vietii sub toate aspectele. Imbunatateste sistemul imunitar si ajuta corpul sa se refaca si sa se vindece singur.

Poti deveni mai atent la ce se petrece in jurul tau si constientizand aceste aspecte sa devi o versiune mai buna a ta.

Toata viata ta e o succesiune de alegeri fiecare alegere venind la pachet cu consecinte: bune sau mai putin bune.

Un terapeut nu te vindeca ci te sustine si indruma pe drumul catre vindecare indiferent daca vindecarea e de natura fizica, emotionala sau spirituala. De vindecat, ca o crezi sau nu, te vindeci tu. 

Atunci cand primesti terapie nu te baza doar pe acest sprijin chiar daca te simti din ce in ce mai bine. Profita de aceasta sustinere si cauta sa intelegi ce nu functioneaza in viata ta.

Stai putin de vorba cu tine si vezi ce si cum gandesti despre cei din jur, despre tine. Observa care iti e comportamentul fata de mancare, odihna, consumul de apa, miscare.

Incepe sa faci modificari pas cu pas in comportamentul tau dar si cum te raportezi la tine si la cei din jur si impreuna cu terapia reiki primita de doua ori pe zi dimineata si seara vei profita la maxim de sustinerea energetica primita si incepe sa lucrezi si tu cu tine.

Renunta la a fi suparat pe cei care candva ti-au gresit, iarta. 

Nu te mai acuza pentru unele decizi luate in trecut, nu vei schimba trecutul dar risti sa iti afectezi sanatatea.

Pe scurt: iarta, iarta-te, renunta la suparari noi si vechi, uita de frici, renunta sa mai urasti, indvidia, barfi, nu lua grijile altora asupra ta chiar daca iti sunt copii, odihneste-te, bea apa, mananca cat poti de corect, mediteaza si starea de sanatate o sa ti se schimbe.

In cadrul acestor pachete combin terapie Reiki si Karuna.

Trimit zilnic doua sesiuni de terapie Reiki. Una dimineata la ora 10 si una seara la ora 21:30. 

Cel mai probabil la ora 10 veti fi deja in activitate si nu veti putea sa stati relaxati dar e ok energia reiki isi face treaba indiferent ce faceti. La sedinta de seara de la ora 21:30 recomand sa stati intinsi pe pat / canapea sau relaxati intr-un fotoliu. Inchideti ochii si relaxati fiecare grupa de muschi trecand cu atentia cateva secunde pe muschii din zona capului, apoi in zona gatului, a umerilor, ai pieptului, abdomenului, spatelui, bratelor, bazinului, picioarelor.

Orele la care trimit sesiunile de Reiki sunt la ora Romaniei iar sedintele au in jur de 30 minute.

Puteti alege din 2 pachete:  4 luni (244 de terapii), 7 luni (428 terapii)

Pachetele incep de la 1 iunie 2020 si vor tine pana la 30 septembrie respectiv 31 decembrie

Pachete de terapie reiki la distanta

Bonus:

O a patra sedinta de terapie pe zi la ora 22:30 realizata dupa o metoda proprie