1. Terapie energetica

TTerapie energetica - Cursuri reiki cu Daniel NIcolae Zimbreanuerapie energetica reduce stresul si poate ameliora calitatea vietii sub toate aspectele. Imbunatateste sistemul imunitar si ajuta corpul sa se refaca si sa se vindece singur.

Terapie energetica, reiki

Prin constientizari poti deveni o versiune mai buna a ta, intelegand ce trebuie sa schimbi in viata ta, in atitudinea ta fata de mediul in care traiesti si fata de oamenii care te inconjoara pentru a avea o viata mai buna, mai implinita, mai sanatoasa.
Prin terapia energetica pot sa te ajut sa te echilibrezi din punct de vedere energetic, mental si emotional si sa te sustin pe calea vindecari.
Un terapeut nu vindeca el ci te ghideaza, te sustine si te ajuta sa te vindeci singur.
In cadrul sedintelor la cabinet imbin constientizarea si introspectia cu Reiki, Reflexoterapie, Bioenergoterapie si Cristaloterapie.
In cadrul sedintelor la distanta combin Reiki cu Bioenergoterapia. Uneori fac sedinte de Ama Deus – un sistem shamanic al indienilor Guarani.

Costuri:

Cabinet
Prima sedinta – 2 ore – 150 lei
Incepand cu a doua sedinta – o ora – 100 lei / sedinta

Terapie la distanta

Pachet de 6 sedinte in decurs de 2 saptamani – 3 sedinte pe saptamana – 250 lei
Pachet de 12 sedinte – in decurs de 4 saptamani – 3 sedinte pe saptamana – 400 lei

2. Cursuri

Predau reiki in fiecare luna – vezi sectiunea cursuri reiki si cristaloterapie la cerere.

3. Seminar de practica reiki

Daca sunt solicitat pot sa sustin seminarii de practica reiki sau in limita locurilor disponibile accept particparea la seminariile de practica dedicate elevilor mei si a altor practicanti de reiki care nu sunt elevii mei.

Ma puteti contacta la numarul de telefon: 0722-785.528 sau pe email: daniel@greensystems.ro