Servicii:

  1. Terapie 
  2. Reiju
  3. Cursuri
  4. Seminar de practica
  5. Grup de studiu – GSAR
  6. Tabere

Terapie

Terapia energetica reduce stresul si poate ameliora calitatea vietii sub toate aspectele. Imbunatateste sistemul imunitar si ajuta corpul sa se refaca si sa se vindece singur.

Prin constientizari poti deveni o versiune mai buna a ta, intelegand ce trebuie sa schimbi in viata ta, in atitudinea ta fata de mediul in care traiesti si fata de oamenii care te inconjoara pentru a avea o viata mai buna, mai implinita, mai sanatoasa.
Prin terapia energetica pot sa te ajut sa te echilibrezi din punct de vedere energetic, mental si emotional si sa te sustin pe calea vindecari.
Un terapeut nu vindeca ci te ghideaza, te sustine energetic si te ajuta sa te vindeci singur.

In cadrul sedintelor la cabinet imbin constientizarea si introspectia cu Reiki, Reflexoterapie, Bioenergoterapie si Cristaloterapie.

In cadrul sedintelor la distanta combin Reiki si Karuna cu tehnici si proceduri din  Bioenergoterapie.

Sedintele la distanta pot fi individuale sau de grup

Vezi oferta de pachete de terapie

Reiju

Reiju este un ritual asemanator cu cel de iniţiere in Reiki dar nu are scopul de a iniţia ci de a pune în rezonanţă energia interna cu sursa de energie Reiki. Este o metoda prin care capacitatea practicantului de reiki de a utiliza energia reiki este amplificată. Unui neiniţiat această tehnică îi dă capacitatea de a utiliza Reiki, dar doar temporar.

cursuri

Organizez lunar cursuri de Reiki gradul 1 si la cerere celelalte grade.

Tot la cerere organizez cursuri de Karuna Reiki, Ama Deus si Cristaloterapie

Cursurile Reiki pot fi facute la clasa sau la distanta. Pentru detalii accesati pagina Cursuri Reiki

Seminar de practica

In fiecare luna organizez un seminar de practica reiki si meditatie care nu este conditionat de o taxa. Numarul de locuri este limitat la 30 deci trebuie sa va programati

Grup de studiu

Administrez un grup privat pe Facebook in care practicam impreuna Reiki iar membrii grupului beneficieaza de sustinerea mea prin terapii, Reiju, etc.

Detalii suplimentare pe pagina de prezentare: Grupul de studiu si antrenament Reiki

Tabere

Incepand din 2020 intentionez sa organizez tabere de practica reiki

Costuri:

Terapie la cabinet

Prima sedinta –  2 ore – 150 lei

incepand cu a doua sedinta – o ora – 100 lei

In cadrul sedintelor individuale la distanta combin mai multe tehnic: Reiki, Karuna, Bioenergoterapie dar si tehnici dezvoltate de catre mine. O sedinta are minim 30 de minute. Inainte de a incepe prima sedinta voi cere mai multe detalii despre situatia dumneavoastra. Vom discuta circa o ora.

Sunt pachete de 3 sedinte (150 lei pachetul), de 6 sedinte (250 lei pachetul) si de 12 sedinte (400 lei pachetul)

In cadrul sedintelor de grup combin Reiki si Karuna. Recomand aceste pachete pentru sustinerea energetica pe termen lung. In cadrul acestor pachete trimit trei sedinte de terapie pe zi una dimineata la ora 9 seara la ora 21:30 si ca bonus trimit zilnic o a patra terapie dupa o metoda proprie la ora 22:30

Sunt pachete de 3 luni (250 lei), 6 luni (400 lei) si 12 luni (700 lei)

Pachetele incep de la 1 ianuarie 2021 dar voi incepe sa trimit terapile de a doua zi dupa ce s-a facut plata deci zilele pana la finalul anului 2020 vor fi bonus.

Vezi aici oferta pentru pachetele de terapie